ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΠΟΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Σας βοηθάμε να βλέπετε τον κόσμο, αλλά τι είδους κόσμο θέλετε να βλέπετε; Στη Nikon επιδιώκουμε πάντα να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς: στην καινοτομία, στη βιώσιμη παραγωγή, στη διαφορετικότητα και την ένταξη του ανθρώπινου δυναμικού μας, στον τρόπο που επικοινωνούμε. Όραμά μας είναι ένας κόσμος όπου οι στιγμές και οι αναμνήσεις που αποτυπώνετε θα αποτελούν ορόσημα, όχι μόνο για την εποχή μας, αλλά και για τις επόμενες γενιές.

Συνεργασία Nikon-NOOR

Χωρίς την υποστήριξή μας, πολλές σημαντικές ιστορίες δεν θα μαθαίνονταν ποτέ. Γι’ αυτό είμαστε τόσο υπερήφανοι για την πολύχρονη συνεργασία μας με το φωτογραφικό πρακτορείο και ίδρυμα NOOR. Είναι ένας πρωτοποριακός συνεταιριστικός οργανισμός φωτογράφων ντοκιμαντέρ που δίνει φωνή σε ευπαθείς ομάδες ανθρώπων και επισημαίνει ζητήματα ζωτικής σημασίας που αγνοούνται εδώ και καιρό. Οι συνεργάτες μας στο NOOR είναι Πρεσβευτές της Nikon που αναζητούν ιστορίες που πρέπει να ειπωθούν και ενθαρρύνουν τις νέες γενιές φωτορεπόρτερ μέσω της Ακαδημίας Nikon-NOOR.

Ευρώπη - Είμαστε μαζί σε αυτό

Βοηθάμε το περιβάλλον και τις τοπικές κοινότητες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσω συνεργασιών που περιλαμβάνουν χορηγίες, δωρεές και εκπαίδευση. Δεν προσφέρουν μόνο τα εταιρικά μας προγράμματα στο κοινωνικό σύνολο – ενθαρρύνουμε και τους εργαζομένους μας να προσφέρουν τον χρόνο τους, να βοηθούν ώστε οι χώρες τους να γίνουν καθαρότερες, ασφαλέστερες και πιο φιλικές για το περιβάλλον. Όταν δουλεύουμε όλοι μαζί, γινόμαστε μια τεράστια δύναμη αλλαγής.

Νέες λύσεις για έναν βιώσιμο κόσμο

Προσεγγίζουμε τη βιωσιμότητα με τρεις βασικούς τρόπους: με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών για τη διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η κοινωνία, με απαντήσεις στα περιβαλλοντικά ζητήματα μέσω της αποτελεσματικότερης χρήσης πόρων και του περιορισμού του αποτυπώματος άνθρακα, και με την ενίσχυση του θεσμού της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μέσω της διατήρησης διαφοροποιημένου ανθρώπινου δυναμικού και εφοδιαστικής αλυσίδας με υψηλά ηθικά πρότυπα. Αναζητούμε ενεργά βιώσιμες λύσεις σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς μας.