Φωτογράφιση γάμων

Φωτογράφιση γάμων

Είτε τραβάτε στατικές φωτογραφίες είτε video, εμπνευστείτε από τις πιο πρόσφατες τάσεις, συμβουλές και οδηγίες για να αποτυπώνετε αναμνήσεις που διαρκούν για πάντα.

Διαπερνώντας το χάος

Διαπερνώντας το χάος

Από τη ζωηρή νυχτερινή ζωή μέχρι τη μοναδική ισορροπία μεταξύ παράδοσης και μοντέρνου σε ένα εκπληκτικό αστικό τοπίο, το Τόκιο είναι ένας επίγειος παράδεισος για τους ταξιδιωτικούς φωτογράφους.

Ο Καρυοθραύστης στο σκοτάδι

Ο Καρυοθραύστης στο σκοτάδι

Σε αυτή την αποκλειστική φωτογράφιση, η Nikon συνεργάστηκε με τη Melissa Chapski και το φωτογράφο χορού Laurent Liotardo, με σκοπό να επιδειχθούν οι δυνατότητες λήψης σε χαμηλό φωτισμό της νέας Nikon D3400, μιας DSLR με φορμά DX που απευθύνεται σε νέους χρήστες και που τους επιτρέπει να φωτογραφίζουν εύκολα σε υψηλή ποιότητα και έπειτα να μοιράζονται αμέσως τα αποτελέσματα των λήψεών τους.

Η στιγμή της πρόσκρουσης

Η στιγμή της πρόσκρουσης

Πώς να αποτυπωθεί η #ΣτιγμήτηςΠρόσκρουσης; Η Nikon συνεργάστηκε με τον Tom «Fire Kid» Duquesnoy, πρωταθλητή δύο κατηγοριών στις Μεικτές Πολεμικές Τέχνες (MMA) και τον αθλητικό φωτογράφο Tom Miles για να αποτυπώσει το κλάσμα δευτερολέπτου των στιγμών της πρόσκρουσης και να αποκαλύψει σκηνές που ειδάλλως δεν θα ήταν ορατές με γυμνό μάτι.

Αναβαθμίστε την κάθε ημέρα

Αναβαθμίστε την κάθε ημέρα

Η απογοήτευση του «vemödalen», δηλαδή της προσπάθειας αποτύπωσης κάτι συναρπαστικού όταν υπάρχουν ήδη χιλιάδες πανομοιότυπες φωτογραφίες, είναι κάτι που αντιμετωπίζουν όλοι οι φωτογράφοι.