Η αποτύπωση της «Στιγμής της πρόσκρουσης» με την D500

Πώς να αποτυπωθεί η #ΣτιγμήτηςΠρόσκρουσης; Η Nikon συνεργάστηκε με τον Tom «Fire Kid» Duquesnoy, πρωταθλητή δύο κατηγοριών στις Μεικτές Πολεμικές Τέχνες (MMA) και τον αθλητικό φωτογράφο Tom Miles για να αποτυπώσει το κλάσμα δευτερολέπτου των στιγμών της πρόσκρουσης και να αποκαλύψει σκηνές που ειδάλλως δεν θα ήταν ορατές με γυμνό μάτι.

Δείτε πώς η γρήγορη ταχύτητα επεξεργασίας και οι υψηλές δυνατότητες ISO της Nikon D500 επέτρεψαν να φωτογραφηθεί αυτός ο εξαιρετικά γρήγορος κορυφαίος αθλητής του MMO τη στιγμή που χτύπαγε διάφορα συνηθισμένα τρόφιμα όπως καρπούζια, τούρτες και κολοκύθες.

Nikon D500 - Η στιγμή της πρόσκρουσης

Βιογραφικό του Tom Miles

Ο Tom Miles είναι επαγγελματίας αθλητικός φωτογράφος και φωτογράφος πορτραίτων για έντυπα και εταιρικούς πελάτες, με έδρα το Λονδίνο. Φωτογραφίζει για διάφορα περιοδικά εθνικής κυκλοφορίας και εταιρικούς πελάτες όπως The Telegraph, Men’s Health και Men’s Fitness. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το αντικείμενο του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης επειδή προσφέρει τεράστια ποικιλία δουλειάς, καθώς και την ευκαιρία να συνεργάζεται με πραγματικά χαρισματικούς ανθρώπους, όπως είναι η Paula Radcliffe, ο Rory Mcllroy και ο Mo Farah, δημιουργώντας ταυτόχρονα δυνατές εικόνες.
Ακόμη, ο Tom έχει διδάξει σε περισσότερα από 30 πανεπιστήμια σε όλη τη Βρετανία, ενώ διδάσκει στο Nikon School στη Βρετανία και για την Ένωση Φωτογράφων.
www.tmphoto.co.uk / www.photosmudger.com

Βιογραφικό του Tom Duquesnoy

Ο Tom Duquesnoy (γνωστός και ως Fire Kid) είναι Γάλλος αθλητής των μεικτών πολεμικών τεχνών (MMA), γεννημένος στις 21 Ιουνίου 1993 στη Λανς της Γαλλίας. Ο Duquesnoy είναι ο κορυφαίος μαχητής της Ευρώπης στην κατηγορία φτερού από το 2013.

Έχει κατακτήσει τις ευρωπαϊκές ζώνες Belgium Beatdown και Killacam και είναι ο κάτοχος των παγκόσμιων τίτλων στις κατηγορίες φτερού και πετεινού της BAMMA. Κέρδισε τους δύο πρώτους αγώνες του στο Killacam σε μόλις 35 δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να γίνει μέλος της Βρετανικής Ένωσης Μεικτών Πολεμικών Τεχνών (BAMMA), του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού οργανισμού MMA.

Η καμπάνια «Η στιγμή της πρόσκρουσης» της Nikon | Τι περιλαμβάνει η τσάντα με τον εξοπλισμό σου;

Η καμπάνια «Η στιγμή της πρόσκρουσης» της Nikon | Παρασκήνιο