Συνεργασία Nikon-NOOR

Το NOOR είναι ένας συνεταιριστικός οργανισμός επαγγελματιών φωτορεπόρτερ και δημιουργών ντοκιμαντέρ αφοσιωμένος στην ευαισθητοποίηση για επίκαιρα παγκόσμια προβλήματα. Οι φωτογράφοι του οργανισμού προέρχονται από χώρες σε όλο τον κόσμο και εργάζονται σε ατομικά και συλλογικά έργα.

Η Nikon και το NOOR συνεργάζονται σε θέματα έργων και εκπαίδευσης

Η Nikon είναι υπερήφανη για τη μακρά συνεργασία της με τον συνεταιριστικό οργανισμό NOOR καταξιωμένων φωτορεπόρτερ που απαθανατίζουν τα σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο κόσμος μας. Εκτός από την υποστήριξη των σημαντικών έργων φωτογράφισης του NOOR, όπως το έργο "Food For Thought" (Τροφή για Σκέψη), μια έρευνα σχετικά με την αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων, η Nikon συνεργάζεται επίσης με το NOOR στον τομέα της εκπαίδευσης, με στόχο την ανάδειξη ανερχόμενων φωτογράφων ντοκιμαντέρ.

Τα σεμινάρια της Ακαδημίας Nikon-NOOR πραγματοποιούνται τακτικά σε πολλά μέρη της Ευρώπης, με στόχο να παρέχουν σε επίδοξους φωτορεπόρτερ την ευκαιρία να συνεργαστούν στενά με επαγγελματίες και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα προσωπικής αξιολόγησης των δειγμάτων της δουλειάς τους, να μάθουν τεχνικές δεξιότητες στον τομέα της λήψης και της μετέπειτα επεξεργασίας, καθώς και να λάβουν επαγγελματικές συμβουλές σχετικά με τον εντοπισμό της σωστής αγοράς για τις ιστορίες τους.

Ακαδημία Nikon-NOOR

Οι επίδοξοι φωτορεπόρτερ συνεργάζονται με τους διδάσκοντες του NOOR για να αξιολογήσουν τα δείγματα της δουλειάς τους, να μάθουν πώς να διαχειρίζονται ακολουθίες εικόνων, να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στην επεξεργασία και να μάθουν πώς να δημιουργούν νέες ιστορίες. Η Ακαδημία προσφέρει εντατική καθοδήγηση πρόσωπο με πρόσωπο με τους φωτογράφους σχετικά με τεχνικά θέματα και σχετικά με τους τρόπους επιτυχίας στον διεθνή κλάδο της φωτογραφίας. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να αποκομίσετε γνώσεις και γνωριμίες ενώ ταυτόχρονα καλλιεργείτε το προσωπικό σας όραμα.